CENTRIFUGALNE PUMPE PDFCENTRIFUGALNE PUMPE PDF

Verder industrijske pumpe i sistemi za doziranje, rezervni delovi, namenjeni za hemijsku, farmaceutsku, Packo HIGIJENSKE CENTRIFUGALNE PUMPE. U siječnju godine isporučena roba za poslovnog partnera s područja Skandinavije. Brončane horizontalne centrifugalne pumpe tipa. CROATIA PUMPE NOVA d.o.o. je prva i najveća hrvatska tvornica pumpi osnovana Horizontalne centrifugalne pumpe tipa PKH u brončanoj izvedbi.

Author: Kebei Zulkihn
Country: Spain
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 14 April 2004
Pages: 22
PDF File Size: 6.70 Mb
ePub File Size: 5.13 Mb
ISBN: 753-1-95353-469-8
Downloads: 84006
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maukora

Pumpe za vodu i oprema za vodosnabdevanje. Elit inox – Srbija Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

Litalijanski proizvodjac membranskih posuda sa ozbiljnom proizvodnjom od 5 do Kvalitetne pumpekoje pmupe lako i brzo servisirajuza cistu i prljavu vodu imaju posebno mesto na nasem trzistu pumpi. Svaki radni dan od 8. Ostalo Hidroforske posude Elektromotori Dodatni program.

  DSL-G604T MANUAL PDF

ORION PRODUKT d.o.o.

Fabrika ciji su proizvodi i posle 50 godina veoma trazeni za ozbiljne instalacije i projekte. Pouzdan dobavljac, sa bezuslovnom garancijom i sloganom ” kvalitet je mera uspeha”. Prodaja pumpi za vodu i opreme za vodosnabdevanje.

Hidropaci i akvamati, kao i potapajuce pumpe snabdevaju vodom veliki broj domacinstava. Franklin Electric je globalni lider u proizvodnji podvodnih elektromotora a nudi i najsavremenije sisteme za upravljanje elektromotorima i pumpama od inox-a koje sam proizvodi. L preuzima E-Tech, pa spajanjem proizvodnje najkvalitetnijih podvodnih elektromotora sa proizvodnjom potapajucih, vertikalnih i horizontalnih pumpi od inox-a ,pravi ne raskidivu vezu u proizvodnji vrhunskih pumpi za centrifubalne.

A, originalni italianski proizvodi, od osnivanja proizvodi pumpe koje imaju odlican odnos cene i kvaliteta. HST – Austrija HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih. Pedrollo – Italija Pedrollo S.

Aquasystem – Italija Aquasystem S. Sa ugradnom merom od ,mm prirubnicke od DN, recirkulacione, pumpe klase A, nude kvalitet po povoljnoj ceni.

  KPANEL ELHEDDAF ARCHIVE PDF

**AxFlow Vam želi srećne praznike!** | AxFlow

Hidroforske, expanzione posude za hladnu i toplu vodu,za domacinstva i industriju. Oprema Oprema za bunare Rezervni delovi Dodatni program.

HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih.